Home Onze appartementen Ons zwembad Verhuur Reservering Prijzen Foto's Contact Links

 

Hurghada een oase van rust, prachtige stranden, veel cultuur en altijd zon. Dat is pas echt genieten.

Informatie
Appartementen Hurghada


Adres: Mubarak 7
Appartementen 136a
Plaats: Hurghada


Eigenaren

Ellen en Marco Alders
Adres: Batenburg 214
Postcode: 7423 XS
Plaats: DEVENTER
Tel .: 0570-517825
b.g.g.: 0570-655788
fax: 0570-517883Hurghada beach

Foto's appartement
  Tijdens de bouw van onze appartementen hebben we veel foto's gemaakt.

 

 

Veel gestelde vragen

Onderstaand informatie over veel gestelde vragen en gebruiken over Hurghada en Egypte in het algemeen.

 

Electriciteit:

Het stroomnet is net als in Europa 220/240 Volt en worden door grote generatoren gevoed. Het is daarom niet vreemd wanneer de stroom af en toe uit valt. Alle apparatuur is in Egypte goed te gebruiken.

Auto huren:

De verkeerssituatie in Egypte/Hurghada is dusdanig chaotisch dat het af te raden is om een auto te huren. Als je dit wel doet, let er dan op dat de auto verzekerd is. Je hebt naast je eigen rijbewijs dan ook een internationaal rijbewijs nodig. Gangbare prijs is € 150,- tot  € 200,- per week. Uiteindelijk is taxi rijden goedkoper.

Telefoneren:

Overal op straat staan telefoonpalen. Deze werken op telefoonkaarten, welke in bijna alle minisupermarkten te krijgen zijn. Mobiel bellen met het eigen abonnement is erg duur! Het verdient de aanbeveling om een vodafone prepaidkaart te kopen, wat vele malen goedkoper is.

Kopen en afdingen:

Inkopen doen in Egypte zonder af te dingen is niet verstandig. Begin met 30-40% van de prijs te bieden. Wanneer de koop uiteindelijk rond komt op 50-60% van de vraagprijs, dan is dit een goede deal. De onderhandelingen kunnen altijd worden afgebroken zonder iets te kopen. Steeds meer winkels hebben vaste prijzen en daar valt niets op af te dingen.

Fooien:

In Egypte is het gebruikelijk om een fooi te geven. Obers krijgen 10% van het te betalen bedrag. Een kamermeisje krijgt 2 pond per dag en zo krijgt een kruier 1 pond per stuk bagage. Bedenk dat de mensen  vaak erg arm zijn. De kleine fooien zullen  veel vriendelijkheid en goodwill teruggeven

 

 

 

 

   
Welcome
Bienvenido
Bienvenue
Willkommen
Benvenuto
Welkom
Velkommen
Temperatuur

 Hurghada -- Holland
      

Extra's

In beide appartementen ligt een moderne prepaid telefoon voor onze huurders, zodat u goedkoop kunt bellen en sms'en in zowel Egypte als naar Nederland, zodat er bij thuiskomst geen torenhoge telefoonrekening op de deurmat ligt.

Sattelietontvangst met o.a. RTL 4, 5 ,7, 8 en zenders als Discovery e.d. Ook kunt u beschikken over een wasmachine.

Hurghada

Hurghada de parel van Egypte:

De Rode Zeekust van Egypte is meer dan 800 kilometer lang, beginnend bij het Suezkanaal in het noorden tot bij de Soedanese grens in het zuiden. Ongeveer halver-wege deze kust vindt je de bad-plaats Hurghada. Wat eens een klein vissers-dorpje was, is  uitgegroeid tot een aanzienlijke stad, die inmiddels als  belang rijkste vakantie-plaats van Egypte geldt.

 

De omgeving
 

Hurghada heeft een lange kuststrook met heel veel luxe appartementen en hotels. De plaats bestaat uit twee delen, te weten Dahar, het oude centrum en Sakalla met veel restaurantjes, bars en souvenirwinkeltjes.Wetenswaardig
 

Het is geen wonder dat steeds meer mensen graag willen kennis-maken met deze totaal andere wereld, die aanvankelijk meestal een cultuurshock teweeg-brengt, maar daarna al snel en plekje in het hart zal veroveren.

Meer foto's